BUTS E-Item Competitie 2018/2019

Beste ruiters en amazones,

Zoals gebruikelijk startend wij aankomend winterseizoen weer met onze Indoor competitie dressuur en springen.

Wij mogen tros zijn op een nieuwe hoofdsponsor. De competitie krijgt de naam Buts E-Item Competitie wij zijn hier erg blij mee en hopen op een goede samenwerking en dat U de weg weet te vinden naar Buts Installatietechniek, Telecommunicatie, Inbraak en Camarabeveiliging, enzovoort. www.eitem.nl

Wij hopen dat weer vele ruiters zich voor deze wedstrijden zullen aanmelden. Dressuur is vanaf klasse F5 en springen vanaf klasse AA. Beginners springconcours klasse AA, moet je wel minimaal dressuur klasse F3 met 1 promotie punt hebben behaald, vooraf zijn er ook springlessen. Het is niet verplicht aan alle wedstrijden deel te nemen. Vraagprogramma en de startlijsten staan op de site. www.zilfiashoeve.nl/manege/onderlinge wedstrijdenreglement

Natuurlijk hebben er allemaal een favoriete paard/pony waar we graag op rijden. Maar bedenk wel dat alle pony’s en paarden willen werken, mits je er de goede instelling op vertoont. Geef je ook tijdig op voor eventuele springlessen. Ruiters die menen deze niet nodig te hebben maken een grote vergissing. Alle manege ruiters mogen meedoen aan deze wedstrijden.

Voor de springwedstrijden moet je minimaal F3 met 1 promotie punt hebben behaald, het springen wordt op al die niveaus aangepast, dus niemand hoeft een excuus te hebben om niet mee te doen!!!

Als je hierover wat meer wilt weten kun je dat vragen aan de bar. Voor meer informatie kun je dan ook eventueel terecht bij Vivian, die weet ook alles van de komende wedstrijden af.

En, over je vader en moeder hoef je niet in te zitten want tijdens de wedstrijden is het altijd reuze gezellig in het Grand café dus die vermaken zich wel!!!!!

de startlijsten vindt je bij onderlinge wedstrijden.

 

1B9A0211